prijzen en algemene voorwaarden


Door hypnotherapie wordt uw leven waardevoller en vrijer en kunt u zonder belemmering van angst, fobie of onzekerheid genieten! Dat is mijn doel!

Prijzen

Omdat hypnose heel snel werkt, kan het heel goed zijn dat u na 1 sessie het idee heeft dat uw klachten weg zijn.

Waarom moet u dan altijd 2 sessies boeken?

Enige tijd na de 1e sessie kunnen klachten die met het probleem te maken hebben de kop opsteken of in een andere intensiteit terug komen. U kan dan het gevoel hebben dat de hypnose niet geholpen heeft. Door de 2e sessie te gebruiken voorkomt u dat.

Vergelijk het met het gebruik van anti-biotica. Een kuur moet u afmaken omdat bij te vroeg stoppen de klachten de kop weer op kunnen steken. U denkt dat het weg is, maar het sluimert nog zonder dat u het merkt.


Per 2 sessies betaald u €250,00

Deze sessies zijn onbeperkt inzetbaar.

Losse sessies zijn te koop voor €150,00.


Voor de stoppen-met-roken sessie betaald u een aangepast tarief van € 350,00


Het afvallen-met-de-virtuele-maagband totaalpakket heeft een vaste prijs voor het hele pakket inclusief nazorg op maat van € 695,00


Algemene voorwaarden

Een afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden, anders wordt deze in rekening gebracht.


Een behandeling vind plaats op basis van de door u aangeleverde gegevens. Zijn gegevens niet bij mij bekend of berusten ze niet op waarheid dan neem ik geen verantwoordelijkheid.

U bent zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van de behandeling.


Hypnotherapie is een aanvullende behandelwijze. Iedere medische zorg die eerder begonnen is moet u gewoon afmaken. Elk medicijn dat u gebruikte voor aanvang van de sessies moet u gewoon blijven gebruiken. Alle medische zorg blijft uw eigen verantwoordelijkheid.