Lichamelijke klachten


Door hypnotherapie wordt uw leven waardevoller en vrijer en kunt u zonder belemmering van angst, fobie of onzekerheid genieten! Dat is mijn doel!

Lichamelijke klachten

Valkuil


Een manier die anders werkt...


Anders dan de reguliere geneeskunde kan met hypnose wel iets aan pijn gedaan worden. Door op een andere manier naar pijn te kijken of deze met het onderbewuste te "bespreken" kan het zijn dat de pijn gewoonweg niet meer nodig is. U kunt dus zonder pijn verder.


Vaak kan men in de regliere geneeskunde geen oorzaak vinden voor lichamelijke klachten en daardoor ook geen oplossing. Wat men dan gaat toepassen is symptoombestrijding.


Heel vaak weet het onderbewuste prima om andere manieren te vinden die prettiger zijn voor u en die heel goed voldoen aan uw behoefte.


Ergens in een (ver) verleden heeft uw onderbewurste besloten om op een bepaalde manier te gaan reageren of om een klacht te ontwikkelen. Dit werkte misschien even goed, maar nu heeft u daar eigenlijk geen behoefte meer aan en weet u niet hoe u dat terug moet draaien.


Uw onderbewuste weet heel goed hoe dat moet. Ik kan dat voor u vragen en u lost in feite uw eigen klacht/ probleem op. Hoe handig is dat?!

OplossingenAls u weet waar  een klacht of probleem vandaan komt is dat al de halve oplossing.

Tijdens het intakegesprek gaan we daar al naar kijken.

Het enige wat er dan nog hoeft te gebeuren is om tijdens de hypnotherapie te zorgen dat het nieuwe idee in uw gedachte vorm krijgt en gewoonte wordt .